merhaba arkadaşlar. adresi verilen sitedeki yayınlanan daha doğrusu sitede yazan mail adreslerini toplayan bir program yazacağım. bu amaçla sitenin kaynak kodlarını okumam gerek.
kaynak kodları okumamı sağlayacak bi component var mı?
sitenin source kodunu alabileceğim component?
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
abi nasıl yapacağımı sormuştum forumda.
viewtopic.php?t=14765
orda söyledim burda da tekrar edeyim. yazılım projesi dersinde proje olarak istendi bu program. amacını bilmiom hocanın. umarım kötü amaçla kullanılmaz
değiştirmek istedim ama hoca ısrar edio... 
viewtopic.php?t=14765
orda söyledim burda da tekrar edeyim. yazılım projesi dersinde proje olarak istendi bu program. amacını bilmiom hocanın. umarım kötü amaçla kullanılmaz

Programlama
Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Delphi VCL
Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
konu başlıklarındaki açıklamalardan yola çıkarak böyle bi hata işledim. asıl sorumu programlama bölümünde sordum ve eğer bu işlem standart veya özellikle 3. parti bileşenlerle yapılacaksa diyerek de buraya yazdım.
sanırım yanlış yorumladım açıklamaları
Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
Delphi VCL
Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
konu başlıklarındaki açıklamalardan yola çıkarak böyle bi hata işledim. asıl sorumu programlama bölümünde sordum ve eğer bu işlem standart veya özellikle 3. parti bileşenlerle yapılacaksa diyerek de buraya yazdım.
sanırım yanlış yorumladım açıklamaları