sitenin source kodunu alabileceğim component?

Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.
Forum kuralları
Bu forum sadece yapacağınız işle alakalı doğru bileşeni bulmak içindir. Şöyle bir şey yapmam lazım, hangi bileşeni kullanıyım diyorsanız, doğru yerdesiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
unicorn64
Üye

sitenin source kodunu alabileceğim component?

Mesaj gönderen unicorn64 »

merhaba arkadaşlar. adresi verilen sitedeki yayınlanan daha doğrusu sitede yazan mail adreslerini toplayan bir program yazacağım. bu amaçla sitenin kaynak kodlarını okumam gerek.

kaynak kodları okumamı sağlayacak bi component var mı?
mkysoft
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen mkysoft »

Bu programı neden yazacaksın?

Bu forum'un kurallarını okudun mu?

Bide cinli minli bir atasözümüz vardı.
Kullanıcı avatarı
unicorn64
Üye

abi nasıl yapacağımı sormuştum forumda.
viewtopic.php?t=14765
orda söyledim burda da tekrar edeyim. yazılım projesi dersinde proje olarak istendi bu program. amacını bilmiom hocanın. umarım kötü amaçla kullanılmaz :roll: değiştirmek istedim ama hoca ısrar edio... :?
Kullanıcı avatarı
hbahadir
Kıdemli Üye
İletişim:

Mesaj gönderen hbahadir »

Forum kuralları derki
* Eğer sorduğunuz soruya verilen cevap tam olarak işiniz görmedi veya ekstra bilgiye ihtiyacınız varsa, ilgili başlığa devam edin. Yeni bir başlık açmayın. Açılması durumunda haber verilmeksizin kitlenecek veya silinecektir.
Kullanıcı avatarı
unicorn64
Üye

Programlama
Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.

Delphi VCL
Yapmak istediğiniz işle ilgili doğru bileşeni bulmak için burayı kullanabilirsiniz. Sadece bulmak için, diğer sorular Programlama forumuna lütfen.

konu başlıklarındaki açıklamalardan yola çıkarak böyle bi hata işledim. asıl sorumu programlama bölümünde sordum ve eğer bu işlem standart veya özellikle 3. parti bileşenlerle yapılacaksa diyerek de buraya yazdım.

sanırım yanlış yorumladım açıklamaları
Kilitli