Evet bir ara bir Haber Arama Programı Yazmıştım...
(şimdi baktığımda bir çok hatasını görüyorum)
Neyse Kullananlar var sanırım...
mevzuya geleyim ben....
bende twebbrowser nesnesi kullanmıştım.....()
Şimdi yapsam RSS kullanırım...
böle bir sorun bende yaşamıştım...bütün nesnelerin yüklenmesini beklemek için twebbroser nesnenin tamamen yüklendiğini kontrol etmen gerekiyordu bende muharrem abinin yazdığı bir mesajı okudum ve denedim sanırım foruma da ben sormuştum...soruyu...
evet proje bitmişti...
Kullancıya verdiğimde...kullancı programı kullanırken o kadar kasılıyordu ki sormayın...kahve içmek bile rahatlatmıyordu...benide aynı ama o zamanlar thread denen bi mevzunun bu hususta işime yarayacağını sanmıyordum...
bir arkadaşın bana durumu iletmesi üzerine...thread mevzuna baktım daha dönce okutuğum delphi kitaplarında bu konu hep başlangıç seviyesinde idi ama tam bir therad uygulaması yapan yoktu (Bi ton delphi kitabı okudum

) şimdi yeni yeni öğreniyorum...Bu mevzuyu ama o zaman ücretsiz...bir paket olan jedi den yardım almıştım çünkü kullancıyı bekletemezdim dur ben su thread mevzunu anlayayım ondan sonra tekrar yaparım diyemezdim değilmi(

)
jediyi kurarsan..orada var ama sen şimdi thread mevzunu araştıracaksındır(Tahmin ediyorum (Bende böle yapmıştım

))
Bulduğun dökümanalrı gönderirisen sevinirim...
Nede olsa yeni öğreniyorum Bu meseleyi
Mail Adresim
tahsin_balci@hotmail.com
Siz hayal edin...Biz yapalım TuannaSoft...