basit bir program hazırladım ama bunu nasıl cd ye çekerim
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
basit bir program hazırladım ama bunu nasıl cd ye çekerim
slm aşağıdaki linkte basit bir programın hazırlanışı hakkında video görüntüsü var arkadaşlar bakın zamet olmassa bir kontrol edin bir yanlışlık varmı.bu hazırlanan programı cd ye çekip başka bilgisayarlarda kullanmayı denedim hata verdi...bu sorunu nasıl hallederiz başka bilgisayarda nasıl çalışır bunun nasıl yapıldığını video anlatım şeklinde kaydedip bana gönderebilirmisiniz saygılarımla...aşağıdaki dosya rar içindedir..http://www.hemenpaylas.com/download/878 ... 1.rar.html
Paradoks kullandığın için taşıyacağın bilgisayarda BDE nin kurulması gereklir. Delphi cd sinden sadece BDE yi kurma seçeneği olmalı oradan kurabileceğin gibi forumda BDE dosyalar "Bütün terimler için ara" şeklinde aratırsan gerekli çözümü bulacaksın
Dikkat etmek lazım ki; cd ye doğrudan yazdırdığın dosyalar salt okunur hale gelir. Dolaysıyla normal şekilde geri alsan da salt okunur/read only özelliklerini kaldırman gerekir. Yada en kısayol dizin/klasör deki tüm dosyaları zip/rar layıp cd ye yazdırabilirsin, daha sonra da diğer bilgisayarda açmalısın 

Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!