basit bir program hazırladım ama bunu nasıl cd ye çekerim

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
msn_gunes

basit bir program hazırladım ama bunu nasıl cd ye çekerim

Mesaj gönderen msn_gunes »

slm aşağıdaki linkte basit bir programın hazırlanışı hakkında video görüntüsü var arkadaşlar bakın zamet olmassa bir kontrol edin bir yanlışlık varmı.bu hazırlanan programı cd ye çekip başka bilgisayarlarda kullanmayı denedim hata verdi...bu sorunu nasıl hallederiz başka bilgisayarda nasıl çalışır bunun nasıl yapıldığını video anlatım şeklinde kaydedip bana gönderebilirmisiniz saygılarımla...aşağıdaki dosya rar içindedir..http://www.hemenpaylas.com/download/878 ... 1.rar.html
Kullanıcı avatarı
rsimsek
Admin

Mesaj gönderen rsimsek »

Paradoks kullandığın için taşıyacağın bilgisayarda BDE nin kurulması gereklir. Delphi cd sinden sadece BDE yi kurma seçeneği olmalı oradan kurabileceğin gibi forumda BDE dosyalar "Bütün terimler için ara" şeklinde aratırsan gerekli çözümü bulacaksın :idea: Dikkat etmek lazım ki; cd ye doğrudan yazdırdığın dosyalar salt okunur hale gelir. Dolaysıyla normal şekilde geri alsan da salt okunur/read only özelliklerini kaldırman gerekir. Yada en kısayol dizin/klasör deki tüm dosyaları zip/rar layıp cd ye yazdırabilirsin, daha sonra da diğer bilgisayarda açmalısın :idea:
Bilgiyi paylaşarak artıralım! Hayatı kolaylaştıralım!!