prgramdan servera dosya yollama
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
- sarp_halit
- Üye
- İletişim:
prgramdan servera dosya yollama
merhaba arkadaşlar. bn yazdığım programın veritabanı olarak serverdaki mysql tablolarını kullandım. şimdi yapmak istediğim şey ise yine yeni bir kayıt girerken resim yollamam da gerek. bu işi kendi web sitem üzerindeki web admin bölümünden yapabiliyorum ama aynı işi prgram üzerinden yapmak istiyorum. bu mümkünmüdür acaba? hem dosyayı sunucuda vereceğim adrese yollamak hem de veritabanına o yolu kaydettirmek asp deki gibi
Fethiye den herkese sevgiler ...
X))@:>
Re: prgramdan servera dosya yollama
resmi vt nin ken içine gömmek 1. yol..sarp_halit yazdı:merhaba arkadaşlar. bn yazdığım programın veritabanı olarak serverdaki mysql tablolarını kullandım. şimdi yapmak istediğim şey ise yine yeni bir kayıt girerken resim yollamam da gerek. bu işi kendi web sitem üzerindeki web admin bölümünden yapabiliyorum ama aynı işi prgram üzerinden yapmak istiyorum. bu mümkünmüdür acaba? hem dosyayı sunucuda vereceğim adrese yollamak hem de veritabanına o yolu kaydettirmek asp deki gibi
yada indy ile ftp kullnarak dosyayı istediğin yere atabilirsin 2. yol..(denenmiştir)
- sarp_halit
- Üye
- İletişim:
ftp kulağa hoş geliyo
merhaba hızlı cvp için teşekkür ederim.
benim amacım resmi veritabanın içine gömmek değil. resmi belirttiğim dizine yollamak. veritabanına sadece resmin yolunu yazıcam o kadar. onun için de ftp kullanmak en doğrusu. teşekkür ederim.
benim amacım resmi veritabanın içine gömmek değil. resmi belirttiğim dizine yollamak. veritabanına sadece resmin yolunu yazıcam o kadar. onun için de ftp kullanmak en doğrusu. teşekkür ederim.
Fethiye den herkese sevgiler ...