Setup Hazırlayıp kurunca bütün dosyalar gözükmesin!

Delphi'de kod yazma ile ilgili sorularınızı bu foruma yazabilirsiniz.
MANDRAKE
Üye

Setup Hazırlayıp kurunca bütün dosyalar gözükmesin!

Mesaj gönderen MANDRAKE »

Arkadaşlar ınstall shield programıyla yaptığım programı setup yapmak istiyorum. ama bu setup.exe yi başka pcye kurduğumda delphide hazırladığım formlar dfmler dpr dcu vs dosyaları da kurulumda kurmasını istemiyorum. böyle birşey mümkünmü?
Yeni anlatmak istediğim programı verince birine kurunca kodlarını görmemes.

yardımcı olursanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
NewMember
Üye

Mesaj gönderen NewMember »

Cevabı çok basit.Bunları setupın içine dahil etmeyeceksiniz.Exenin bunlara ihtiyacıda yok zaten.
ikut

Re: Setup Hazırlayıp kurunca bütün dosyalar gözükmesin!

Mesaj gönderen ikut »

MANDRAKE yazdı:Arkadaşlar ınstall shield programıyla yaptığım programı setup yapmak istiyorum. ama bu setup.exe yi başka pcye kurduğumda delphide hazırladığım formlar dfmler dpr dcu vs dosyaları da kurulumda kurmasını istemiyorum. böyle birşey mümkünmü?

Merhaba

Vallahi ne yalan söyleyim. hayli geniş bir gülümseme hasıl oldu. new member ın dediği gibi exe nin formlar filan ihtiyacı yok bunları çıkar. hatta alias filan yoksa sadece winrar sfx leride çok güzel sonuçlar verecektir....
ikut

Mesaj gönderen ikut »

NewMember yazdı:Cevabı çok basit.Bunları setupın içine dahil etmeyeceksiniz.Exenin bunlara ihtiyacıda yok zaten.
bu arada üstad bu bebek sizinmi. adı nedir yaşı filan. Allah bağışlasın çok tatlı görünüyor kerata (yada prenses diyelim alınmasın)...
Kullanıcı avatarı
NewMember
Üye

Mesaj gönderen NewMember »

Evet.Benim.Doğru tahmin ettiniz. :lol: :lol: :lol:
prenses değil yani.Adı Yusuf ve 7 aylık.
Allah(c.c) cümlemizin çocuklarına uzun ömür versin.
Kullanıcı avatarı
drony
Üye
İletişim:

Mesaj gönderen drony »

program yazdın ama hiç teknik bilgi yok. bir anlam veremedim bu duruma :(

kırıcı konuşmuyorum lütfen yanlış anlama hepimiz geçtik bu yollardan.. kolay gelsin :)
MANDRAKE
Üye

ikut yazdı:
MANDRAKE yazdı:Arkadaşlar ınstall shield programıyla yaptığım programı setup yapmak istiyorum. ama bu setup.exe yi başka pcye kurduğumda delphide hazırladığım formlar dfmler dpr dcu vs dosyaları da kurulumda kurmasını istemiyorum. böyle birşey mümkünmü?

Merhaba

Vallahi ne yalan söyleyim. hayli geniş bir gülümseme hasıl oldu. new member ın dediği gibi exe nin formlar filan ihtiyacı yok bunları çıkar. hatta alias filan yoksa sadece winrar sfx leride çok güzel sonuçlar verecektir....

sağol dostum ama alias var db içerikli program. ben o diğer dosyaları setup kalsöre koymazsam çalışmaz mı? DB ler var bunları da mı setupa koymıcam? İlk defa yapıyorum install da saçma soruyor olabilirim affınıza sığınıyorum:( Yani sadece exe yi atsam olay bitecekmi onu merak ediyorum
ikut

Mesaj gönderen ikut »

1. exe
2 data dosyaları
3 alias creat.. (bunu ellede yapabilrsin sana kalmış)

çok özel durumlar yoksa bunlar yeterli.
MANDRAKE
Üye

ikut yazdı:1. exe
2 data dosyaları
3 alias creat.. (bunu ellede yapabilrsin sana kalmış)

çok özel durumlar yoksa bunlar yeterli.
exeyi atıyorum ok.
data dosyalrı derken db dosyaları oluyor sanırım ok.
alias creat olayını elle yapamam çünkü programı internete verecem faydalansın insanlar diye onlara da kolaylık olsun herkes alias tanınmlamayı bilmez ki.
teşekkür ederim yardımın için cevabını bekliyorum