Setup Hazırlayıp kurunca bütün dosyalar gözükmesin!
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Setup Hazırlayıp kurunca bütün dosyalar gözükmesin!
Arkadaşlar ınstall shield programıyla yaptığım programı setup yapmak istiyorum. ama bu setup.exe yi başka pcye kurduğumda delphide hazırladığım formlar dfmler dpr dcu vs dosyaları da kurulumda kurmasını istemiyorum. böyle birşey mümkünmü?
Yeni anlatmak istediğim programı verince birine kurunca kodlarını görmemes.
yardımcı olursanız sevinirim
Re: Setup Hazırlayıp kurunca bütün dosyalar gözükmesin!
MerhabaMANDRAKE yazdı:Arkadaşlar ınstall shield programıyla yaptığım programı setup yapmak istiyorum. ama bu setup.exe yi başka pcye kurduğumda delphide hazırladığım formlar dfmler dpr dcu vs dosyaları da kurulumda kurmasını istemiyorum. böyle birşey mümkünmü?
Vallahi ne yalan söyleyim. hayli geniş bir gülümseme hasıl oldu. new member ın dediği gibi exe nin formlar filan ihtiyacı yok bunları çıkar. hatta alias filan yoksa sadece winrar sfx leride çok güzel sonuçlar verecektir....
ikut yazdı:MerhabaMANDRAKE yazdı:Arkadaşlar ınstall shield programıyla yaptığım programı setup yapmak istiyorum. ama bu setup.exe yi başka pcye kurduğumda delphide hazırladığım formlar dfmler dpr dcu vs dosyaları da kurulumda kurmasını istemiyorum. böyle birşey mümkünmü?
Vallahi ne yalan söyleyim. hayli geniş bir gülümseme hasıl oldu. new member ın dediği gibi exe nin formlar filan ihtiyacı yok bunları çıkar. hatta alias filan yoksa sadece winrar sfx leride çok güzel sonuçlar verecektir....
sağol dostum ama alias var db içerikli program. ben o diğer dosyaları setup kalsöre koymazsam çalışmaz mı? DB ler var bunları da mı setupa koymıcam? İlk defa yapıyorum install da saçma soruyor olabilirim affınıza sığınıyorum:( Yani sadece exe yi atsam olay bitecekmi onu merak ediyorum
1. exe
2 data dosyaları
3 alias creat.. (bunu ellede yapabilrsin sana kalmış)
çok özel durumlar yoksa bunlar yeterli.
2 data dosyaları
exeyi atıyorum ok.ikut yazdı:1. exe
2 data dosyaları
data dosyalrı derken db dosyaları oluyor sanırım ok.
alias creat olayını elle yapamam çünkü programı internete verecem faydalansın insanlar diye onlara da kolaylık olsun herkes alias tanınmlamayı bilmez ki.
teşekkür ederim yardımın için cevabını bekliyorum