ıyi calismalar arakadaslar
bi konuda takıldım ve konuyla ilgili bilgiai olan arkadasların yardımına ihtiyacım var.
Sorunum su raporlama aracı olarak Qreport programını kullanıyorum. programda resimleri dbimage altında degilde image nesnesine path tanımlayarak resimlerin görüntüsünü programda gösteriyorum. raporda da QRDBImage degilde QRImage1 kullanıp resimleri görebilirmiyim?.
Qreport da resimleri gosterme
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
-
- Üye
- İletişim:
lütfen yardım edermisiniz bana da
Arkadaşlar bende bir klasörde üylerin resimlerini saklıyorum jpg olarak. Üyelerimde veri tabanında. Her üyenin eğer girilirse bir resmi oluyor(uüye kayıt no ile kaydediyorum jpg olarak). Ben quicreportta (ve fast raorda hangisi olursa farketmez....) üyelerin raporunu alırklen üyenin resmi girildiyse o üyenin resminin de görüğnmesini istiyorum. detayıl banda üye bilgileri ve imaj olcak. her üyenin yanında girilen resimlerinde kaydeilen klasörden alınıp gösterilemsini istiyorum. nasıl yaparım. Resimleri üye kayıt no ile kaydettim.
detayıl bandın before print olaytına yazdım kodu olmadı . çıldıracam nerdeyse....nerdeyse companet yazacam imaj nesnesine onprint olayı ekleyecem....
detayıl bandın before print olaytına yazdım kodu olmadı . çıldıracam nerdeyse....nerdeyse companet yazacam imaj nesnesine onprint olayı ekleyecem....

-
- Üye
- İletişim:
sorunu report builder ile çözdüm
arkadaşlar sorunu report builder ile çözdüm.....herkese teşekkürler....