[ZEOSLIB] Invalid Token bozulan field isimleri
[ZEOSLIB] Invalid Token bozulan field isimleri
Merhabalar, iki tablo arasında detay ve genel ilişkisi kuruyorum ama firebirdde yapısal olarak bir ilişki yok. Programı ilk çalıştırdığımda kayıt normal çalışırken ikinci kez bilgi girişinde bulunduğumda hata alıyorum ve hata örnek olarak MALZEME_ADI başlıklı bir field LZEME_ADI olarak gözüküyor. Ve hata mesajı -104 invalid token diyor. Bağlantı bileşeni olarakda zeoslib paketini kullanıyorum bu konuda fikri olan yardımcı olabilecek biri çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler
....
Re: [ZEOSLIB] Invalid Token bozulan field isimleri
ilk çalıştırdığında program her iki tabloyada verileri tam ve düzgün olarak yazıyor mu?
özellikle key alanı olarak belirlediğin alan iki kısımıda tam olarak yazılması lazım.
özellikle key alanı olarak belirlediğin alan iki kısımıda tam olarak yazılması lazım.
Ahmet DENİZ
Programın ilk çalışmasında hiçbir sıkıntı yok ikinci işlemde şöyle bir durum oluşuyor eğer daha önceden kayıt varsa table edit modunda açılıyor yoksa insert olarak açılıyor ve hatayı edit olarak açılan table'ın post edilmesinde yaşıyorum. Bu yüzdende daha önceden eğer kayıt varsa kaydı silip tekrar insertle kayıt edince hata vermiyor ama içime sindiğinide söyleyemem.
....
s.a.
update ve insert sorguları ayrı ayrı yazılmış ise sorguları bi kontrol edin derim.
kolay gelsin.
update ve insert sorguları ayrı ayrı yazılmış ise sorguları bi kontrol edin derim.
kolay gelsin.
Duyduğun Şeylerin Söylediklerim Olduğuna Eminim Ama
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim
Anladığın Şeylerin Anlatmak İstediklerim Olduğuna Emin Değilim