benim yapmam gereken bi ödevim var günlerdir bununla upğraşıyorum kaç defa düzeltmeye çalıştım ama hata verip duruyo çok fazla anlamıyorum deplhiden hatta çok az anlıyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim
verdiği hata şu "Project bilgi.exe raised exception class econvert error with message "' is not a valid integer value.' process stopped.
is not a valid integer value hatası
Forum kuralları
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Forum kurallarını okuyup, uyunuz!
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Forumdan daha iyi verim alabilmeniz için yapmanız gerekenler.
1.Forum başlığını konunuza göre düzeltmek
2.Sorununuzu anlaşılabilir bir hale getirmek kimse müneccim değil Hatayı nasıl ve nerde alıyorsunuz yaptığınız ödev nedir? Database kullanıyormusunuz kullanıyorsanız hangi database kullandığınız dataset yada Query nedir vb.....
Bütün bunlar 5 dakkanızı alır
Kolay Gelsin.
Forumdan daha iyi verim alabilmeniz için yapmanız gerekenler.
1.Forum başlığını konunuza göre düzeltmek
2.Sorununuzu anlaşılabilir bir hale getirmek kimse müneccim değil Hatayı nasıl ve nerde alıyorsunuz yaptığınız ödev nedir? Database kullanıyormusunuz kullanıyorsanız hangi database kullandığınız dataset yada Query nedir vb.....
Bütün bunlar 5 dakkanızı alır

Kolay Gelsin.
Gazete manşetleri
* DİKKAT :Lütfen forum kurallarını okuyalım ve uyalım...!
* Warez,crack vs. paylaşımı kesinlikle yasaktır.
- emrahkaraarslan
- Üye
Merhaba, böyle durumlarda
StrToIntDef(DonusecekDeger:String , Basariszolursaatanacakdeger:Integer) fonksiyonunu kullanmak dahama mantıklı olabilir. iyi çalışmalar.
StrToIntDef(DonusecekDeger:String , Basariszolursaatanacakdeger:Integer) fonksiyonunu kullanmak dahama mantıklı olabilir. iyi çalışmalar.
Volkan KAMADAN
www.polisoft.com.tr
www.polisoft.com.tr